Dietní polévka Hrachová se smaženou cibulkou (10 porcí)
Kód: 116



Detailní popis produktu
[accordion *||* Složení a nutriční údaje *||*
bílkovinová směs 73 % (mléčné bílkoviny, sójové bílkoviny, hrachové bílkoviny), hrách mletý 5 %, sušená polévková směs: (jedlá sůl, kvasničné extrakty, suš. tuk, cibule suš., maltodextrin, cukr, dextróza (monohydrát), pastiňák, karotka, petržel, pepř černý, nové koření, rostlinná bílkovina (obsahuje sóju), cibule suš 7% (suš. cibule 76%, rostlinný olej palmový, pšeničná mouka (lepek), jedlá sůl 1,3%), slaninová směs (jedlá sůl 31%, dextróza (monohydrát), E621 – látka zvýrazňující chuť: kvasničný extrakt, paprika sladká, maltodextrin, kouřové aroma (sója), chilli, špenátový prášek, Inulín, zahušťovadlo: guarová guma, stabilizátor (xanthan), emulgátor: sójový lecitin
Sypká směs pro přípravu proteinové-LowCarb polévky.
Nutriční hodnoty | ||
na 100g | na 30 g/1 porce | |
Energetická hodnota v kcal | 367,50 | 110,25 |
Energetická hodnota v kJ | 1537,98 | 461,40 |
Tuky (g) | 6,96 | 2,09 |
-z toho nasycené (g) | 3,34 | 1,00 |
Sacharidy (g) | 8,95 | 2,68 |
- z toho cukry (g) | 3,82 | 1,15 |
Bílkoviny (g) | 63,40 | 19,02 |
Sůl (g) | 5,38 | 1,61 |
Vláknina (g) | 6,15 | 1,84 |
]
[accordion *||* Alergeny *||*
mléko, sója, lepek]
[accordion *||* Příprava *||*
Návod k přípravě: V MIKROVLNNÉ TROUBĚ
30g (2 odměrky nebo 3 polévkové lžíce) směsi rozmíchejte v šejkru s 200 ml studené vody. Nechte 2 min odstát, přelijte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě. Přejeme dobrou chuť!
Návod k přípravě: PŘÍMÉ ZALITÍ VODOU
V případě přímého zalití teplou, max. 80 °C (nikoliv vroucí) vodou se mohou tvořit hrudky. Tyto hrudky nemají vliv na chuť ani účinek. Hrudky stačí rozmačkat lžičkou a můžete konzumovat.]
[accordion *||*Skladování a výrobce *||*
Při výrobě bylo použito potravinářských přístrojů, na kterých se rovněž zpracovávají lepek, sója, vejce a ořechy.
Vyrobeno v České republice.]
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteinové polévky |
---|---|
Vyhledat produkty: | bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.