Dietní polévka Zeleninová (10 porcí)
Kód: 58



Detailní popis produktu
[accordion *||* Složení a nutriční údaje *||*
Sypká směs pro přípravu polévky . Složení : Bílkovinná směs 80 % (hrachové bílkoviny, mléčné bílkoviny-CFM), směs zeleniny 13 % (pastinák, petržel, karotka, petrželová nať), polévková směs jedlá sůl 43 %, kvasničné extrakty, látka zvýrazňující chuť- glutaman sodný, suš. tuk, cibule suš., maltodextrin, cukr, dextróza (monohydrát), pastiňák, karotka, petržel, pepř černý, nové koření, ROSTLINNÁ BÍLKOVINA (obsahuje SOJU), bobkový list., zahušťovadlo: guarová guma, stabilizátor (xanthan), sůl. Alergeny: mléko Při výrobě bylo použito potravinářských přístrojů, na kterých se rovněž zpracovávají lepek, sója, vejce a ořechy
Nutriční hodnoty | |||
na 100g | 30 g / 1 porce | ||
Energetická hodnota v kcal | 362,88 | 108,86 | |
Energetická hodnota v kJ | 1518,64 | 455,59 | |
Tuky (g) | 6,01 | 1,80 | |
-z toho nasycené (g) | 2,13 | 0,64 | |
Sacharidy (g) | 14,77 | 4,43 | |
- z toho cukry (g) | 6,89 | 2,07 | |
Bílkoviny (g) | 58,37 | 17,51 | |
Sůl (g) | 7,15 | 2,14 | |
Vláknina (g) | 2,24 | 0,67 |
]
[accordion *||* Alergeny *||*
mléko a sója]
[accordion *||* Příprava *||*
Návod k přípravě: V MIKROVLNNÉ TROUBĚ
30g (2 odměrky nebo 3 polévkové lžíce) směsi rozmíchejte v šejkru s 200 ml studené vody. Nechte 2 min odstát, přelijte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě do konzumační teploty. Hotovo, přejeme dobrou chuť!
Návod k přípravě: PŘÍMÉ ZALITÍ VODOU
V případě přímého zalití teplou, max. 80 °C (nikoliv vroucí) vodou se mohou tvořit hrudky. Tyto hrudky nemají vliv na chuť ani účinek. Hrudky stačí rozmačkat lžičkou a můžete konzumovat.]
[accordion *||*Skladování a výrobce *||*
Skladujte v suchu a chladu mimo dosah slunečních paprsků. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.
Vyrobeno v České republice.]
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteinové polévky |
---|---|
Vyhledat produkty: | bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.