Proteinový Low Carb bramborák (10 porcí)
Kód: 143



Detailní popis produktu
[accordion *||* Složení a nutriční údaje *||*
směs bílkovin 61 % (sušený vaječný bílek, sójový proteinový izolát, sušená vejce, vaječný žloutek, micelární kasein), bramborové vločky, koření: (majoránka, jedlá sůl 30%,česnek, pepř černý), hydrolyzovaný hovězí kolagen, bramborová vláknina, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, emulgátor: zahušťovadlo: xanthan
Nutriční hodnoty | ||
na 100 g | na 30 g/1 porce | |
Energetická hodnota v kcal | 368,92 | 110,68 |
Energetická hodnota v kJ | 1543,92 | 463,17 |
Tuky (g) | 8,60 | 2,58 |
-z toho nasycené (g) | 0,70 | 0,21 |
Sacharidy (g) | 10,47 | 3,14 |
- z toho cukry (g) | 1,70 | 0,51 |
Bílkoviny (g) | 59,69 | 17,91 |
Sůl (g) | 6,79 | 2,04 |
Vláknina (g) | 2,15 | 0,65 |
]
[accordion *||* Alergeny *||*
mléko, vejce, sója]
[accordion *||* Příprava *||*
30 g směsi (přibližně 2 odměrky nebo 3 polévkové lžíce) promíchejte v šejkru se 100 až 120 ml studené vody. Nalijte na mírně rozehřátou pánev s kapkou oleje. Po cca 2 až 3 minutách (jakmile bude bramborák ze spodní části tuhý a schopný otočení) ho obraťte a dopečte asi 1 minutku z druhé strany. Je důležité hlídat propečení, aby bramborák nebyl suchý, ale naopak vláčný a nadýchaný.]
[accordion *||*Skladování a výrobce *||*
Při výrobě bylo použito potravinářských přístrojů, na kterých se rovněž zpracovávají lepek, sója, vejce a ořechy.
Vyrobeno v České republice.
Nevhodné pro děti do 3 let.]
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.